Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

O NÁS

Jsme mladá dynamická společnost, která poskytuje klientům osobní přístup a kompletní právní servis, řeší jejich investiční záměry a nejvýhodnější financování. Náš tým spolupracovníků tvoří odborníci a konzultanti s dlouholetou praxí ve svém oboru, kteří Vám poskytnou profesionální a individuální poradenství při nákupu, prodeji či pronájmu nemovitostí . Zaručujeme dodržení všech potřebných zákonných postupů a náležitostí kde advokátní úschova veškerých transakčních částek je pro nás samozřejmostí.

Naši spolupracovníci uskutečňují schůzky dle časových dispozic klienta včetně víkendů a státních svátků.

Dále nabízíme velice žádanou a úspěšnou činnost a to přímý odkup všech druhů nemovitostí. Velice úspěšně řešíme problémové nemovitosti, dluhy, exekuce a zástavy. V případě potřeby za klienty dluh neprodleně uhradíme, poskytneme okamžitou zálohu, dále jednáme s věřiteli nebo exekutory a navrhujeme vhodná pro všechny strany přijatelná řešení. Díky modernímu softwaru jsme schopni Vaši nabídku inzerovat na nejnavštěvovanějších realitních serverech, a nabídnout párování poptávek s aktuálními nabídkami, což umožňuje rychlý prodej a pronájem nemovitostí.

 

Desatero návštěvníka realitní kanceláře
 

  1. Vyhledávejte služby zkušených Realitních kanceláří a Zprostředkovatelů s praxí a zkušenostmi. Vyhýbejte se Zprostředkovatelům, slibujícím fantastické nemovitosti a služby.
  2. U Vámi vybrané Realitní kanceláře či Zprostředkovatele, si všímejte jeho jednání, profesního přístupu a jeho nabídky postupu při prodeji Vaší nemovitosti. Řekne Vám to víc, než jakákoliv reklama.
  3. V případě, že jste zájemce o koupi nemovitostí, které inzeruje některá z Realitních kanceláří či Zprostředkovatel, vyžadujte komplexní nabídku a informace o způsobu postupu při zprostředkování prodeje Vámi vybraných nemovitostí. Většina Realitních kanceláří a Zprostředkovatelů má své provozní předpisy, které si nechte pečlivě vysvětlit.
  4. Neuzavírejte smlouvu s Realitní kanceláří či Zprostředkovatelem dříve, než vše pečlivě zvážíte. Žádná solidní Realitní kancelář či Zprostředkovatel Vás nebude nutit k okamžitému rozhodnutí.
  5. V případě, že jste prodávající, uzavírejte jen takovou Smlouvu o zprostředkování, ve které se zavazujete akceptovat pouze kupujícího, který splňuje veškeré podmínky prodeje specifikované ve Smlouvě o zprostředkování. A to zejména výši Vámi požadované kupní ceny či doby vystěhování.
  6. Dbejte na úplnost Smlouvy o zprostředkování, vyžadujte správné a přesné sepsání údajů.
  7. V případě sepisu Kupní smlouvy trvejte na notáři či advokátovi. Jinými osobami psanou Kupní smlouvu odmítněte.
  8. Kupujete-li nemovitosti přes Realitní kancelář či jakéhokoliv Zprostředkovatele, vyžádejte si doklad o tom, že může tuto nemovitost nabízet k prodeji. Ušetříte si čas, peníze a zklamání.
  9. Kupované nemovitosti si důkladně prohlédněte, máte-li pochybnosti, konzultujte je s odborníkem. Vyžádejte si doklady k nemovitostem, jakož i veškeré dostupné další informace.
  10. Teprve po zvážení všech faktů se rozhodujte. Jednejte seriózně, protože na základě shora uvedených faktů jste si určitě vybrali seriózní Realitní kancelář či Zprostředkovatele. Pouze za vzájemné důvěry se může podařit dobrý obchod.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?